Pyhätunturi tarjoaa matkailijoille mahtavat olosuhteet mökkeilyyn, ulkoiluun ja muuhun tekemiseen. Hienot luontokohteet on helposti saavutettavissa ja puhdas ilma houkuttelee ulos. Pakkaspäivinä tai huonolla kelillä on kuitenkin mukava vetäytyä sisätiloihin. Jos kaipaat silloin tekemistä, kurkkaa löytyisikö käsityö- ja taidepajoista sinulle sopiva aihe. Voit valmistaa itsellesi hyödyllisen tuotteen kuten esimerkiksi lämpimän istuinalusen tai lapaset. Molemmat lämmittävät ihanasti nuotiolla istuessa!

Taide- ja käsityöpajoja järjestetään ohjelman mukaan, joka löytyy täältä. Lisäksi on mahdollista tilata pajat erikseen esimerkiksi ryhmille. Pajojen sisällössä kuulen mielelläni asiakkaan toiveita.

Luovuuspaja Keinu sijaitsee n. 7 km. Pyhätunturin keskustasta Pelkosenniemelle päin, Pyhäkoran alueella. Mikäli tarvitset kyydityksen, otathan yhteyttä hyvissä ajoin. Jos haluat tuoda vaikkapa lapsesi pajaan ja lähteä itse hiihtämään, pääset ladulle suoraan pihasta. Talossa on kaksi koiraa erillisessä huoneessa.

Taide- ja käsityöpajan voit maksaa myös osittain tai kokonaan Smartum -seteleillä tai kortilla.

Tervetuloa!

 

Luovuuspaja Keinu

Urakkahaara 1, 98530 Pyhätunturi

p. 0405703073

info@luovuuspajakeinu.fi

Ota yhteyttä!