Taide- ja käsityöpajat Pyhällä

Oletko Pyhällä ja kiinnostunut luovasta tekemisestä? Haluatko tulla toteuttamaan itseäsi ja viettää aikaa mukavan tekemisen parissa? Nyt voit osallistua Pyhällä Luovuuspaja Keinun järjestämiin taide- ja käsityöpajoihin. Autan sinua rentoutumaan ja kokemaan luomisen iloa sekä oppimaan uutta. Koet luovan prosessin eri vaiheet ja saat mukaasi alusta saakka itsestäsi lähtöisin olevan tuotteen tai taideteoksen. Uppoudut työskentelyyn rauhallisessa ympäristössä ja tapaat ihmisiä, joilla on sama kiinnostuksen kohde. 

Lomalla sinulla on kiireetöntä aikaa ja pääset toteuttamaan itseäsi, kun on siihen sopivat puitteet.  Luovuutesi kasvaa, saat näkyvää aikaan ja ehkä opit jotain uutta. Rentoudut ja saat uutta intoa harrastamiseen arjessakin. Kun innostut, jaksat järjestää aikaa myös tärkeimmille harrastuksille työpaineiden keskellä. Näin jaksat myös työssäsi paremmin.

Erilaisia taide- ja käsityöpajoja järjestetään lapsille ja aikuisille sekä yhdessä että erikseen. Kun varaat pajat ajoissa, varmistat osallistumisesi.  Varaukset tulee tehdä edelliseen päivään klo 18.00 mennessä. Maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä/ paja. Näin säilytetään mukava tunnelma, kun tila ei käy liian ahtaaksi. Varaa paja yhdessä kaveriporukan kanssa tai itseksesi. Tule sellaisena kuin olet!

 

Villan lämpöä -huovutuspaja

Työpajassa tutustut villan työstämiseen ja pääset huovuttamaan valitsemasi tuotteen. Tuote voi olla esimerkiksi istuinalusta, lapaset, lakki tai vaikkapa laukku.  Valmistuksessa käytetään esineulattua villaa, jonka työstäminen tuotteeksi on helppoa. Kuvioinnissa käytetään merinovillaa neulahuovutettuna tai ompelua. Huovutuspaja on tarkoitettu kaiken ikäisille.

Kesto 3h (Tarpeen mukaan aikaa jatketaan mikäli työt jää kesken.)

Hinta 72e /hlö,  124e /2hlö,   216e /4hlö.

Hintaan sisältyy ohjaus sekä materiaalit ja tarvikkeet

 

Värimatka -taidepaja

Taidepajassa pääset elämyksellisen taidetyöskentelyn pariin intuitiivisen maalaamisen myötä. Taidepajatyöskentely on prosessinomaista ja siihen kuuluu aloitus-,  työskentely- ja lopetusvaiheet. Työskentely sisältää kuvataiteen lisäksi myös mm. kirjoittamista ja aistihavaintojen tekemistä. Työskentely tapahtuu täysin sinun lähtökohdistasi käsin ja sinun ehdoillasi. Saat osallistua omana itsenäsi, itseäsi kuunnellen.  Voit tulla värimatkalle tutulla porukalla, itseksesi tai osallistua muun ryhmän mukana. Aikaisempaa kokemusta taidetyöskentelystä ei tarvita, se sopii ihan kaikille.Tärkeintä tässä työskentelyssä on prosessi ja sen kokeminen! Toiminta räätälöidään ryhmän mukaan.

Värimatka -taidepajoja järjestetään sekä yksittäisille osallistujille että erilaisille ryhmille kuten esim. lapsille, aikuisille tai erityisryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mikäli olet ryhmän kanssa liikkeellä.

Kesto 3h

Hinta 52e /hlö,   88e /2hlö,   156e/ 4hlö.
Hintaan sisältyy ohjaus sekä materiaalit ja tarvikkeet

Lasten Tarinataidetuokio

Lasten Tarinataidetuokio on tarkoitettu 6-12 vuotiaille lapsille. Taidetuokioon kuuluu aloitusvaihe, jossa herätellään lapsen mielikuvitusta tarinallisesti eri aisteja sekä kuvia ja musiikkia hyödyntämällä. Työskentelyvaiheessa lapsi pääsee työstämään teostaan oman suunnitelmansa mukaan. Työpajan puolessa välissä pidetään pieni rentouttava lepotauko tarpeen mukaan. Lopetusvaiheessa käydään läpi koko tarinamatka ja sekä pidetään pieni rentoutumistuokio taiteen äärellä.

Kesto 2,5h

Hinta 42e /hlö,   78e/ 2hlö,   142 e/ 4hlö.

Hintaan sisältyy ohjaus sekä materiaalit ja tarvikkeet.

Jokaiseen työpajaan mahtuu kerrallaan 8 osallistujaa.

Varmista paikkasi varaamalla työpaja alla olevalla varauslomakkeella tai soittamalla 040-5703073/ Silja

Voit myös tehdä lomakkeella tarjouspyynnön. Kerro samalla millaisesta ryhmästä on kyse ja mahdolliset toiveet. Suunnittelen työpajat mielellään myös yhteistyössä omiin tarkoituksiin sopiviksi.

VARAA TYÖPAJA TÄSTÄ

Pajoihin mahtuu enintään 8 henkilöä kerralla, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa. Kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi ja lahjaksi linkin videoon, jossa ohjaan kuinka huovutat lapaset helposti. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä joko alla olevalla yhteystietolomakkeella tai puhelimitse 040-5703073/Silja.

Yhteydenottolomakkeella voit kysyä myös tarjousta, mikäli aikataulut tai teemat eivät sovellu sinulle tai olet ryhmän kanssa liikkeellä.  Luovuuspaja Keinu Pyhällä toivottaa sinut tervetulleeksi, autamme löytämään sopivan ratkaisun.