”Luovat työpajat vievät ajatukset hetkeksi  pois arjen askareista ja maailman murheista.”

 

Luovat käsityöpajat

Luovat taidepajat kotiin-Luovuuspaja Keinu

Luovat ideapajat yhteisten ratkaisuiden kehittämiseen - Luovuuspaja Keinu

 

 

Luovuuden käynnistäminen voi joskus tarvita ohjausta ja siksi olenkin koostanut luovat työpajat, joissa pääset herättelemään omaa luovuuttasi käsitöiden, taiteen tai yhteisen ideoinnin parissa. Voit kokea luovan tekemisen iloa ja löytää yllättävää luovaa energiaa itsestäsi. Pajat toimivat alkusysäyksenä sille, joka sinussa jo on mutta joka tarvitsee vähän herättelyä.

 

Nyt voit tilata kotiisi ihanan käsityö- tai taidepajan ylläripakettina. Saat yhdessä materiaalit tekemiseen ja virittäytymisen sekä video- ohjeet joilla pääset eteenpäin sujuvasti. Nämä paketit on suunnattu juuri sinulle joka koet että et osaa etkä tiedä mistä aloittaa. Sinun ei tarvitse osata mitään, autan sinua kyllä!

 

Ideapaja on tarkoitettu ryhmille yhteisen ideoinin ja hyvinvoinnin tueksi. Luovaa, näkyvää tekemistä ja ohjattua ideointia. Hauskaa, yllättävää, toisiin tutustuttavaa, ja kaikin puolin ymmärrystä  avaavaa toimintaa. Ideapajan ideana on saattaa ryhmä tekemisen kautta alueelle, jolla yhteinen sävel löytyy helpommin. Tämä toiminta tiivistää ryhmän henkeä ja tutustuttaa jäsenet paremmin toisiinsa. Ilman painetta ja rennolla meiningillä turvallisessa ilmapiirissä.

 

 

Luovat työpajat on suunniteltu toteutettaviksi sekä verkossa että livenä. Juuri nyt ajankohtaista on kotona tekeminen ja suosittelenkin tilaamaan päiviesi ratoksi työpajan kotiin!

 

Ja jos mietit että mitä antaisit lahjaksi hänellä jolla on jo kaikkea, tällaisen työpajan voit antaa lahjaksi ilman suurta riskiä. Nimittäin takaan että nämä pajat tuottavat vain iloa. Ei tarvitse miettiä osaako, koska taitoja ei tarvita. Pajassa niitä harjoitellaan ilman paineita, rennolla kotoilumeiningillä.

 

Näistä pajoista ei yksinkertaisesti voi olla tykkäämättä. Pajat aktivoivat ihmisessä sellaisia alueita, johon ollut kaipuuta jo pitkään. Nimittäin omaan luovaan tekemiseen. Oman kädenjäljen näkemiseen ja arvostamiseen. Ilman hankalia ohjeita tai vaikeita tekniikoita, vain tekemiseen keskittyen.

 

Luovat työpajat ohjaavat tekemiseen matalalla kynnyksellä laadukkaista materiaaleista ja työtavoista tinkimättä. Pajassa ei keskitytä lopputulokseen vaan prosessiin. Tärkeintä on se mitä koet ja tunnet sisältä päin, ei se miltä näytät ulkoapäin katsottuna. Luovuus lähtee sisältä päin.

 

Klikkaa kuvia ja tutustu pajoihin tarkemmin!

Jos haluat kysyä jotain, laita viestiä silja.tyrvainen@luovuuspajakeinu.fi, olen täällä!

 

– Silja